Säkert!



Dansade brevid dig
Ville gå hem vid fyra
Men jag stannade till sju
Utan att våga säga mer än hej
Du är rätt ung
Jag är äldre än du
Men du röker så jag skulle säga att vi är plus minus noll

Vi kommer att dö samtidigt, du och jag
Vi kommer att dö samtidigt, du och jag
Vi kommer att dö, dö

En hund jag kände dog för en vecka sen
Och några dagar senare dog hans hundkamrat
Dom kände varandra fanns ingen poäng att leva utan en bästa vän
Jag förstod det inte då men nu vet jag vem det kommer bli

Vi kommer dö…

Andas, jag kan inte andas
För det låter så pinsamt kvavt där jag står brevid dig.
För trött för att dölja, det måste vara uppenbart
åh Kom inte närmre, åh snälla kom närmre
Snälla kom närmre, snälla kom närmre, kom närmre...

Vi dansade i samma takt
Likadana hjärnor som redan tänkt på allt innan någonting hänt
gjort om till ironi rädd för något som känslor men slippa
vara smart i kväll.

Vi kommer dö…

tjaaa


Hej :) jag vet att vi knappt har uppdaterat nått.. och vissa tycker att vi ska lägga ner bloggen. Men det är lite kul att ha den, och vet ni vad? vi uppdaterar när vi känner för det ;)

  driver ;)


 


    Puss från mej Emelie




lördag

Hej på er! Har varit med bästa Lollo och shoppat idag! En topp från Filippa K och ett par mini shorts från Björn Borg blev det. Väldigt kul! Nu ska vi dra på bio så vi får höras senare killar och tjejer.

So long suckeers


"that but you got is making me so horny" haha


lalala

TJA, fan vilken skön låt julli la upp, sjöng den hela sommaren haha! Idag var jag och Julianna och red. Det var skitkul :) och sen har jag typ pluggat hela dan och skrivit på so uppsatsen som jag nu har skickat in! Igår var jag och min sis på stan och jag köpte jag en snygg baseball jacka från bik bok som var vitröd :)
nu ska jag kolla på ballar av stål :D

Ciao / Emelie


Party to you all!



Lördagkväll hemma

Sha sha bloggeen

Ska fixa naglarna och städa upp lite här innan det blir sängdags. Älskar att bara ta det lugnt, kolla på tv, och måla naglarna i min lilla blå kimono! Mamma hittade den i soprummet i somras, haha. Snacka fynd! Är totalt beroende av nagellack. Mavalas ljusrosa är min favorit. Varvar dock med svart och röd. Det piggar upp.

Är sjukt taggad inför ridningen imorgon, ska bli jättemysigt! Emelie, vi ses vid busshollplatsen vid nio. Puss!





/ Julianna


trött men glad :)

Hej blogg... Nu är jag hemma från en spelning från några i min klass :) jättekul, men synd att julli inte kunde komma :'(. Jag funderar på att sluta blogga. för det är inte så många som läser och sen är det inte så lätt att uppdatera hela tiden med tanke på allt plugg så det här kanske blir sista inlägget?aja vi får se hur det blir med den saken. Ni lär väl märka om jag inte uppdaterar något ;) Puss / Emelie

hungrig

sitter i mamma o pappas säng och kollar på tv. Är hungrig men först måste jag ut med hunden.. idag slutade jag och paula på c-språk franska! så skönt att sluta tidigare höhö :) nu ska jag gå pussar / Emelie

gårdagen

Tjatja bloggen :) igår hade vi halva dagen studiedag så vi hade bara hemkunskap och idrott! :) så direkt efter vi hade slutat så drog jag, paula, noni och anastasia till ett pastaställe och åt lunch. supergott! sen gick vi och mötte julli och gick in till stan och jag köpte en kläning från urban outfitters :) där ska anastasia praoa. här är klänningen jag köpte och några andra fina grejer från urban ;)














nus är det vänner på femman puss / Emelie

12.44

Heej! Nu sitter vi i studehallen och chillar! Julianna har med sig datorn till skolan för att hon inte hann skicka in sin Holes. Nu har hon gjort det, precis innan lektionen!

Puuss


Bilder från sommaren 2009

Heej! Idag har jag åkt scooter så det rykte om det uppe på fjället! Fryser fortfarande...Brrr!
Imorgon åker jag hem igen, ska bli helt underbart! Har haft det jättemysigt här, men skidåkning är inget jag tänker satsa på i framtiden om jag säger så. Det är kul några dar, men sen räcker det för ett helt år framöver! Nu längtar jag efter heta sommarnätter på Öland, chilldagar på stranden och picknicks i humlegården med mina fina vänner den coola hunden!

So long suckers

/Julianna














pusshälsning

Hej bloggen! nu sitter jag i skolan och har so men det är lite läskigt eftersom vi har pär som lärare!!:O det är jätteskönt att det är fredag don't you think?

nu ska jag skriva om franska revolutionen...
'

pössar Emelie

Torsdag



Har ni det bra i skolan? Själv har jag precis ätit, ska dra ut i backen snart! Synd bara att det inte är så fint väder här, ganska mulet. Skiner solen i Stockholm?

Till Emelie och Kajsa: Ni måste åka till Bromma zoo igen tror jag. När vi var där tog vi inte med någon lapp som vi fått från skolan, den man ska lämna in! Eller hur ska vi göra? <3

längtar till storstan

Tja!
Jag är absolut sämst på att packa. Har alltid med mig alldeles för lite kläder och glömmer alltid en massa viktiga saker, speciellt tandborsten. Den här resan är inget undantag, jag har ingenting med mig! Det är hemskt, jag behöver rengöringstvål och nattkräm men det har jag inte! Har också inga toppar alls, ingenting finare än grå t-shirt typ. Någon som kan posta eller?

Jag vill hem!



23.27

Godnatt bloggen!


Ny blogg :D

HEJ bloggen det känns så skönt att vi skaffat en ny blogg med tanke på allt :)

Igår var jag sjuk och hade 39 graders feber och idag hade jag också feber men inte lika farligt. men jag är hemma för säkerhetsskull. Det är lite rastlöst att vara hemma och vara sjuk men ni får gärna komma med tips? :) Nu ska jag göra te och sen ta ett bad! skönt.
Saknar allihopa men vi ses imorn för då kommer jag till skolan :) fast jag och julianna ses inte förens på lördag eller söndag :( saknar dej! pusss




Den här tokstollen gör en iallafall på bättre humör! :D


Pussar / Emelie

pics




Jag och Agnes


Jag och Agnes utanför vårt hus!


En lite ful bild på mig och Agnes igen!

Me like Hälsingland!

Tjabaa!

Sitter här med typ trettio små söta barn i soffan och tänkte blogga lite! Idag blev det lite skidåkning i The Who valleeey, och sen begav vi oss till Storhångla där vi åt hamburgare och sen åkte ännu mer skidor. Vi brännde ner för några svarta pister och jag ramlade inte en enda gång!

Nu har jag smörjt in mig i Body Butter som luktar mango, sätt upp håret i en slarvig Lilla My-knut och målat naglarna knallröda. Är jättetrött, men glad!







Pussar och kramar från mig! / Julianna

shine

Ny blogg! Tyvärr blev vi ju tvugna att stänga ner sexybutts på grund av att adressen kommit ut till fel personer. Det är ju trots allt inte alla som får läsa om våra händelserika liv ;) Hoppas ni gillar vår nya blogg! Kramar,  Julianna

RSS 2.0